Ψαρόσουπα με φιλέτο σκορπίνας και λαχανικά Scorpion fish soup with vegetables |
12,50€ |
Γεμιστές ντομάτες με ρύζι μπασμάτι, λαχανικά, κουκουνάρι και σταφίδες, σερβίρονται με πατάτες φούρνου. Stuffed tomatoes with basmati rice, vegetables, pine nuts and raisins, served with oven potatoes. |
8,60€ |
Ντολμαδάκια γιαλαντζί με φρέσκα μυρωδικά και ντίπ γιαουρτιού Stuffed vine leaves with rice and fresh herbs with yogurt dip |
9,80€ |
Κόκορας κρασάτος με φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες ή αρωματικό ρύζι μπασμάτι Rooster in fresh tomato sauce accompanied by hand cut french fries or basmati rice |
12,50€ |
Διαλεχτά φύλλα σπανάκι με λιαστή ντομάτα, ψητό μανούρι, ντρέσινγκ ροδιού και καβουρδισμένο σουσάμι Selected spinach leaves with sun-dried tomatoes, grilled manouri cheese, pomegranate dressing and roasted sesame |
11.60€ |
Σαλάτα με βιολογική τρίχρωμη κινόα, ντομάτα και αγγούρι ψιλοκομμένο, αβοκάντο, ηλιόσπορο και λαδολέμονο με μουστάρδα dijon Salad with organic tricolor quinoa, chopped tomato and cucumber, avocado, sunflower seed and lemon with dijon mustard |
10.60€ |
Σαλάτα με ντοματίνια, κρίθινο παξιμάδι, ξερό κρεμμύδι, πιπεριές, ελιές, καπαρόφυλλα, κρίταμο, κάπαρη και τριμμένη φέτα Salad with cherry tomatoes, barley rusk, dry onion, peppers, olives, capers, kritamo, capers and grated feta cheese |
11.60€ |
Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με ψητό κοτόπουλο, αβοκάντο,ντοματίνια και καβουρδισμένο σουσάμι Mixed green salad with cognac-smothered grilled chicken, avocado and toasted sesame seeds |
11.60€ |
Βραστά χόρτα εποχής Seasonal greens |
6.50€ |
Φέτα Βαρδουσίων Bardousia Feta cheese |
5.00€ |
Γραβιέρα ΠΟΠ Μυτιλήνης σαγανάκι με μαρμελάδα ντομάτας Mytilene PDO gruyere fried “saganaki” with tomato jam |
7.50€ |
Μπουγιουρντί (φέτα ψητή) στη λαδόκολλα με ντομάτα, μπούκοβο πιπεριές και ρίγανη Bouyourdi (grilled feta cheese) in parchment paper with tomato, bell peppers and oregano |
7.50€ |
Ταραμοσαλάτα Taramosalata |
5.50€ |
Ρολάκια μελιτζάνας με φέτα Βαρδουσίων, σάλτσα ντομάτας με βασιλικό Eggplant rolls with Vardoussia slice, tomato sauce with basil |
8.40€ |
Ρεβυθοκεφτέδες Σίφνου με δυόσμο και ντιπ γιαουρτιού με λεμόνι Sifnos chickpea meatballs with mint and yogurt dip with lemon |
8.50€ |
Μπρουσκέτες με σπιτικό γαύρο, ταραμά και κάπαρη Bruschettas with homemade anchovies, tarama and capers |
7.80€ |
Φάβα Σαντορίνης με καπνιστό σκουμπρί, καραμελωμένα κρεμμύδια και καπαρόφυλλα Santorini mashed fava beans with smoked mackerel, caramelized onions and caper leaves |
9.00€ |
Ποικιλία μανιταριών σοτέ με σκόρδο και δεντρολίβανο, ακουμπισμένο πάνω σε πουρέ μελιτζάνας με μοσχοκάρυδο A variety of sauce mushrooms with garlic and rosemary, resting on a eggplant puree with nutmeg |
8.50€ |
Τηγανιά με ζουμερές μπουκίτσες απο λαιμό χοιρινό,φρεσκοτριμμένη ρίγανη και λεμόνι Fried juicy pork neck, freshly ground oregano and lemon |
11.60€ |
Ρεβύθια Σίφνου σιγομαγειρεμένα με σπανάκι σε πήλινη γάστρα για 10 ώρες Sifnos chickpeas cooked with spinach in clay hull for 10 hours |
9.00€ |
Σκοπελίτικη τυροκουλούρα με φέτα, θυμαρίσιο μέλι και σουσάμι Skopelos cheese pie with feta cheese, thyme-honey and sesame |
8.50€ |
Πικάντικες γαρίδες σωτέ Spicy sautéed shrimp |
10.70€ |
Βραχάκια πατάτας με ώριμη τριμμένη γραβιέρα, λάδι τρούφας και φρεσκοτριμμένη ρίγανη Potato rocks with ripe grated “graviera” cheese, truffle oil and freshly grated oregano |
7.50€ |
Θράψαλο τηγανητό με χόρτα εποχής Thrapsalo squid fried with seasonal greens |
10.70€ |
Φιλέτο σκουμπρί στη σχάρα με φρέσκο κρεμμυδάκι, μαϊντανό, χόρτα εποχής και λαδολέμονο Grilled mackerel filet with spring onion, parsley, seasonal greens and lemon oil |
11.50€ |
Λαβράκι φιλέτο μαγειρεμένο σε κενό αέρος με φύλλα απο μοσχολέμονο, σπαγγέτι από λαχανικά με φινόκιο και ντοματίνια Bass fish fillet cooked in vacuum with lemongrass leaves, spaghetti of vegetables with finch and cherry tomatoes |
16.50€ |
Φρέσκα φιλεταρισμένα τηγανητά μπακαλιαράκια, χόρτα εποχής, βραστό παντζάρι με φρέσκα φύλλα δυόσμου και σκορδαλιά Fresh fileted fried cod, seasonal greens, boiled beetroot with fresh mint leaves and “skordalia” traditional garlic spread |
13.60€ |
Γιουβέτσι με λαχανικά και κουρκουμά “Giouvetsi” Orzo with vegetables and turmeric |
10.60€ |
Σκιουφιχτά με φρέσκα μανιτάρια, καπνιστό σύγκλινο Μάνης, κόκκινο κρασί και φύλλα βασιλικού “Sxioufixta” (pasta from Creta) with fresh mushrooms, smoked “siglino” from Mani, red wine and basil leaves |
13.60€ |
Πηλιορείτικες χυλοπίτες με μοσχαράκι ραγού, μελιτζάνα και γραβιέρα Μυτιλήνης Pelion noodles with beef ragout, eggplant and Mytilene gruyere |
13.60€ |
Λιγκουίνι με θράψαλο, τζίντζερ, ούζο και ντοματίνια Linguine with shortfin squid, ginger, ouzo and cherry tomatoes |
13.60€ |
Μπιφτέκια μοσχαρίσια σχάρας με χόρτα εποχής και πουρέ πατάτας αρωματισμένο με φρέσκο αιγοπρόβειο βούτυρο Grilled beef burgers with seasonal greens and mashed potatoes flavored with truffle oil |
12.60€ |
Μπιφτεκάκια γαλοπούλας με σάλτσα μουστάρδας και θυμάρι, φρέσκια ντομάτα, τηγανητές πατάτες, πίτα και ντιπ γιαουρτιού Grilled turkey meatballs with mustard and thyme sauce, fresh tomato, yogurt dip and pita bread |
11.60€ |
Χοιρινά μπριζολάκια με πατάτες τηγανιτές, ψητή πιτούλα κομμένη, ψητή ντομάτα και γιαούρτι με πάπρικα Pork chops with french fries, grilled pita bread, grilled tomatoes and yogurt with smoked paprika |
11.60€ |
Μοσχαρίσια μπριζολάκια από εκλεκτές κοπές (300γρ) με μανιτάρια και βραστή πατάτα σοταρισμένα με βούτυρο και δεντρολίβανο Premium beef steaks (300gr) with mushrooms and boiled potato sauteed with butter and rosemary |
22.50€ |